Om oss
Bolaget bildades år 2001 av Bo-Göran Gustafsson.bild4

Ombildning av bolaget från enskild firma till Aktie Bolag skedde under 2008-11-01. Vårt mål är att utveckla företaget till att bli en trygg sammanbets partner för våra kunder. Vi skall tillhandahålla teknik som ligger i framkant men beprövad för att inte riskera kvalitén. Vår produkt skall vara gjord med tanke på användare vänligheten för vår kund. Med en tillförlitlig service och ett kund fokuserat företag.
Tidigare inriktningen har varit service på företag i Arvika regionen med omnejd.
Våra kunder är Volvo Wheel Loaders, Arvika Gjuteri, Göteborgs spårvägar, Försvarets materialverk, Karosseri Nord AS, mm.
Aktie bolaget ägs av Bo-Göran Gustafsson.
Bo-Göran Gustafsson har tidigare arbetat som service personal på kärnkraft verk. Har arbetat med smides konstruktioner i 36 år. Har byggt flera Rally bilar, Rallycross, Crosskartar vilket kräver att man är noggrann i konstruktionen för att få en framgångsrik slut produkt.
Sedan Svenska Räddnings Fordon gick i konkurs har Aktie bolaget tagit över personal från dem där ibland Stefan Lindh som arbetat på Svenska Räddnings Fordon 19 år. Han var även med och utvecklade tanken som Svenska Räddnings Fordon levererade under flera års tid. Vilket var en av Svenska Räddnings Fordon´s styrkor.
Aktie bolaget även tagit över Anders Martinsson som var Produktions chef på Svenska
Räddnings Fordon. Han har bakgrund från Volvo Wheel Loaders som produktions ledare och
har drivit 5S och utvecklings arbete på Volvo och har intyg på att driva förbättrings processer
inom det industriella området från Efeso Consultings VD i norden Nicola De Salvo. Detta
innebär att vi kan leverera produkter med tydliga användare instruktioner och en kvalitets
medvetenhet.